Βιογραφικο

Γεννήθηκα στην Πρέβεζα και σπούδασα στο τμήμα Λογοθεραπείας του Ανώτερου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών, από όπου κι αποφοίτησα το 2005.

Από τότε, απασχολούμαι στον ιδιωτικό τομέα ως μέλος και συντονίστρια διεπιστημονικών ομάδων αλλά και ως εισηγήτρια σε σεμινάρια για γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς. Εφαρμόζω εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας παιδιών και ενηλίκων, συντονίζω ομαδικά προγράμματα λογοθεραπείας κι οργανώνω την εποπτεία λογοθεραπευτών.

Παράλληλα ασχολούμαι με την παραγωγή εξειδικευμένου υλικού λογοθεραπείας (Upbility.gr) και με τη συγγραφή άρθρων. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια κι εκπαιδεύσεις σχετικά με τον τραυλισμό, την Ειδική Γλωσσική Διαταραχή, τον Αυτισμό, τις κοινωνικές ιστορίες και τις νευρογενείς διαταραχές κι έχω εκπαιδευτεί στην Εικονογραφική και Γλωσσολογική Μέθοδο « Δ.Μαυρομμάτη» για παιδιά με Δυσλεξία. Επιμορφώνομαι διαρκώς κι εκπαιδεύομαι σε νέες μεθόδους αποκατάστασης των διαταραχών λόγου & ομιλίας. Το ερευνητικό ενδιαφέρον μου, αφορά στις νευρογενείς διαταραχές ομιλίας.